Laatste nieuws:


Programma

De nieuwe editie van Wintercircus Hilversum zal nog spectaculairder worden dan de voorgaande edities! Wij presenteren u een volledig nieuwe show!

David Sosman

De charismatische David (Deens/Frans) heeft met zijn unieke act, waarbij hij op onnavolgbare wijze stuiterballen links, rechts omhoog en naar beneden gooit, in de afgelopen jaren door heel Europa opgetreden! We kijken ernaar uit zijn vrolijke up-tempo jonglage deze winter in de piste van het Wintercircus Hilversum aan u te mogen presenteren. Terug van weggeweest: het jongleren, maar dan wel 2.0!
Raúl & Edith Arrieta

Spanning en sensatie komt dit jaar in de vorm van een adembenemde kruisboog en messenwerp act! Met hun splinternieuwe optreed stijl presenteren de Portugese Raúl & Hongaarse Edith Arrieta hun zenuwslopende en levensgevaarlijke thrill act bij het Wintercircus Hilversum!

Blast from the past

Bereid je voor op de workout van je leven! Tijdens deze opzwepende aerobics hoelahoep-class nemen de dames van 'Blast from the past' het publiek mee terug naar de tijd van neonlichten, tijgerprint leggings en knallende pop hits! Graag presenteren wij aan u het uit Nederland & Duitsland afkomstige duo 'Blast from the past'!

Trio Kuskov

Tijdens het stoere optreden van de Oekraïense Aleksandr, Olena en Vladyslav laten zij het publiek zien dat zij een van de moeilijkste acrobatische disciplines uit het circus volledig beheersen, de 'Ikarische Spelen'. En alsof dat alleen nog niet genoeg is doen zij dit achterop hun grommende motoren.. Gewaagd, spectaculair en uniek!
Monte Carlo Festival Koeien

Deze stevige Nederlandse dames mag u inmiddels wel wereldsterren noemen, na door heel Europa te hebben getoerd met de mooiste circussen keren Doris, Diana, Linda en Lila deze winter weer terug naar ons koude kikkerlandje. Gepresenteerd door Alex Teuteberg vertonen zij hun bij het Monte-Carlo Festival bekroonde act!
Duo Kristraps

Vliegensvlug van outfit kunnen wisselen, het is ieders droom. Het Letse 'Duo Kristaps' zal uw mond wagenwijd laten openvallen tijdens hun Quick Change Magic act, waarin zij in slechts enkele seconden hun gehele outfit weten te verwisselen! Tel goed mee, want het aantal verwisselingen is bijna niet bij te houden..
Laat u verwonderen door het Duo Kristaps!Alexandra

Het aerial hoop nummer van de Roemeense Alexandra is er een met passie en elegance! Na het behalen van haar Masters in ballet schitterde zij als hoofd assistente van een beroemde illusionist bij verschillende circussen, dit proefde al snel naar meer. Nu heeft zij besloten haar nieuwe passie te vervolgen en met haar eigen gecreëerde lucht acrobatiek act een solo carrière te starten. Deze winter is de premiere van dit nu al prachtige nummer te zien bij ons in Hilversum!
Spinning Plates

Een bordje op een stokje laten draaien, u heeft het vast wel eens gezien, misschien zelfs wel eens geprobeerd? Als u bij die laatste groep behoort dan weet u als geen ander hoe lastig het eigenlijk is! Maar wat dacht u van 10 bordjes tegelijkertijd aan het draaiende te houden?! Als dat maar goed gaat..


Ina Sopova

Deze rashond zie je eigenlijk niet vaak in de circuspiste verschijnen, maar de uit Letland afkomstige Ina bewijst dat haar viervoetige vriendjes er meer dan thuishoren. Haar enthousiaste collega's laten met veel plezier en op speelse wijze hun talenten schitteren en stelen hiermee de harten van het publiek!
Mr Bill & Marcel

Onze komische huisrekwisiteurs zijn samen met hun team weer verantwoordelijk om ook dit jaar alles in goede banen te leiden. En met een geheel nieuw scala aan piste momentjes en fratsen die zij uit hun mouw schudden om het publiek ten alle tijden te vermaken belooft het weer een groot feest voor de lachspieren te worden!