Laatste nieuws:


Programma

De nieuwe editie van Wintercircus Hilversum zal nog spectaculairder worden dan de voorgaande edities! Wij presenteren u een volledig nieuwe show!

David Sosman

De charismatische David (Deens/Frans) heeft met zijn unieke act, waarbij hij op onnavolgbare wijze stuiterballen links, rechts omhoog en naar beneden gooit, in de afgelopen jaren door heel Europa opgetreden! We kijken ernaar uit zijn vrolijke up-tempo jonglage deze winter in de piste van het Wintercircus Hilversum aan u te mogen presenteren. Terug van weggeweest: het jongleren, maar dan wel 2.0!
Blast from the past

Bereid je voor op de workout van je leven! Tijdens deze opzwepende aerobics hoelahoep-class nemen de dames van 'Blast from the past' het publiek mee terug naar de tijd van neonlichten, tijgerprint leggings en knallende pop hits! Graag presenteren wij aan u het uit Nederland & Duitsland afkomstige duo 'Blast from the past'!Monte Carlo Festival Koeien

Deze stevige Nederlandse dames mag u inmiddels wel wereldsterren noemen, na door heel Europa te hebben getoerd met de mooiste circussen keren Doris, Diana, Linda en Lila deze winter weer terug naar ons koude kikkerlandje. Gepresenteerd door Alex Teuteberg vertonen zij hun bij het Monte-Carlo Festival bekroonde act!
Duo Kristraps

Vliegensvlug van outfit kunnen wisselen, het is ieders droom. Het Letse 'Duo Kristaps' zal uw mond wagenwijd laten openvallen tijdens hun Quick Change Magic act, waarin zij in slechts enkele seconden hun gehele outfit weten te verwisselen! Tel goed mee, want het aantal verwisselingen is bijna niet bij te houden..
Laat u verwonderen door het Duo Kristaps!Alexandra

Het aerial hoop nummer van de Roemeense Alexandra is er een met passie en elegance! Na het behalen van haar Masters in ballet schitterde zij als hoofd assistente van een beroemde illusionist bij verschillende circussen, dit proefde al snel naar meer. Nu heeft zij besloten haar nieuwe passie te vervolgen en met haar eigen gecreëerde lucht acrobatiek act een solo carrière te starten. Deze winter is de premiere van dit nu al prachtige nummer te zien bij ons in Hilversum!
Mr Bill & Marcel

Onze komische huisrekwisiteurs zijn samen met hun team weer verantwoordelijk om ook dit jaar alles in goede banen te leiden. En met een geheel nieuw scala aan piste momentjes en fratsen die zij uit hun mouw schudden om het publiek ten alle tijden te vermaken belooft het weer een groot feest voor de lachspieren te worden!