Laatste nieuws:


Programma

Latoya Donnert

Circusprinses Latoya komt uit de bekende Hongaarse Donnert Circusdynastie. In Hilversum laat zij een betoverende paardendressuur zien waarin haar prachtige paarden hun ongelofelijke vaardigheden tonen.

Danquir Troupe

De volgende acrobatische spektal act is nog maar zelden te beleven in het circus. Mustafa Danguir brengt met zijn waanzinnige menselijke pyramide bouwers uit Marokko ongekende acrobatische kunsten van hoog niveau! Wij presenteren u met gepaste trots de Danguir Troupe!

Nigel Voets

Een van de artiesten dit jaar is de 24-jarige Nigel Voets, o.a. bekend van zijn succesvolle deelnames aan Holland's Got Talent, waar bij tot twee keer toe de finales bereikte. Dit Nederlandse toptalent jongleert in hoog tempo balletjes, kegels en zelfs grote voetballen!

High5

Het uit Hongarije afkomstige acrobatische trio High5 dook voor het eerst op tijdens het European Youth Circusfestival in Wiesbaden waar zij het GOUD en de Publieksprijs wonnen. Inmiddels varen ze met hun nieuwe "Cruise Schip" act van het ene succesvolle optreden naar het andere en staan ze begin 2020 in het "New Generation" circusfestival van Monte-Carlo!

David Valentino

De talentvolle viervoeters van David Valentino laten tijdens hun act in hoog tempo een waanzinnig aantal trucs zien. Samen met hun baasje zetten ze de tent op haar kop tot het grote genot van het hooggeëerd publiek! Piste vrij voor deze ondeugende bende!

Duo Kira

Met inmiddels vele succesvolle buitenlandse optredens op hun naam, bestormen de Nederlandse Hand-to-hand acrobaten Kim en Tara de internationale circuswereld! Deze powerhouse van een act is het ultieme resultaat van vertrouwen, balans en kracht!

Yosvany Rodriguez

De volgende artiest komt uit het zonnige Cuba en neemt de warmte met zich mee tijdens zijn temperamentvolle act. In hoog tempo vliegt Yosvany over zijn draad heen waarbij hij de meest spectaculaire sprongen en zelfs gewaagde salto's laat zien!Daragh Merritt

De Ierse Daragh treedt al sinds zijn 17e op in Europese circussen als slangenmens. Naast zijn vele circusoptredens was hij o.a. te bewonderen in de televisie serie Penny Dreadful. In Hilversum zal hij met zijn flexibele talent gegarandeerd voor de nodig 'Ohhh's' en 'Ahhh's' zorgen!

Pascalle Poelman

De getalenteerde Nederlandse Pascalle weet met haar bijzondere 'Multicords' rekwisiet, bestaande uit 70 los hangende touwtjes, het publiek te verwonderen hoog boven de grond. Geniet van spanning, elegance en kracht in de lucht!

Los Ginos

Ook deze kerstvakantie is het weer lachen, gieren en brullen geblazen met Nederlands beste muzikale clowns: Los Ginos! Deze grappenmakers kunnen nu al niet wachten om uw lachspieren aan het werk te zetten tijdens hun hilarische intermezzo's!